5.5.2014

Wish upon a star

Viime päivinä haaveet ovat nostaneet päätään. Äitienpäiväkin on kynnyksellä, joten jaan haaveitani teidän kanssa. Jos joku vaikka ei keksi mitä äitienpäiväksi toivoisi. Tai omaa muuten vaan ylimääräistä rahaa, joka ehdottomasti tulisi käyttää johonkin.Minna Parikan Raquelit ovat olleet haavelistalla tovin. Punaiset olisivat melko herkulliset, mustat ehkäpä käytännöllisemmät. Vielä kaukaisimmissa haaveissa siintää Louboutinin kengät.

Michael Korsin laukut vilkkuvat blogissa kuin blogissa. Mutta on tämä Jet Set ihana. Kyllähän sitä nyt hyvä työlaukku pitää olla.


Ainahan uudesta puhelimesta voi haaveilla! iPhone 5s kultaisena kelpaisi.


Joku ihan älyttömän iso lahjakortti esimerkiksi Stockmannille tai johonkin muuhun liikkeeseen. Vaatekaappi kaipaa lähes totaalista päivitystä! Ehkäpä vielä parempi olisi jonkinlainen muuttumispäivä eli hiukset ja koko naikkonen vaatteiden lisäksi kuntoon. Tiedättehän, kasvo- ja jalkahoito, hieronta, manikyyri...

Haaveita, haaveita. Oikeasti kyllä on vieläkin isomman budjetin haaveita, taloon liittyviä. Mutta jos nyt leikitään itsekkäitä ja keskitytään ihan vain omaan napaan.

Äitienpäivälahjaksi voisin toivoa kokonaista yötä, vaikka puoli kahdeksaan asti. Harmi, ettei poika taida vielä ymmärtää haaveiden päälle.

Mistä te haaveilette?

4 kommenttia:

 1. Löysin tiesi blogiisi ja liityinkin samantien lukijaksi :) ihana tuo laukku. Kyllä tämäkin äiti olis aivan myyty jos tuollainen lahjapaketista paljastuisi <3
  http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne! Mä varmaan pyörtyisin, jos tuollainen odottaisi äitienpäivänä! Tässä taloa rakentaessa kun ei välttämättä tuon arvoisia ostoksia tehdä :)

   Poista
 2. Ihana toi laukku!!!! Määkin voisin kotiuttaa tuollaisen beigenä! <3 Täälläkin ilmottautuu yksi uusi lukija. Olen itsekkin äityli niin mukava päästä lukemaan muidenkin mammojen päivityksiä. Ja näytästäs olevan vielä sama maku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan!

   Laukku on todellinen kaunokainen :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!