7.5.2014

Pienin askelin kohti taaperoa

Kesää tulee vauhdilla ja meidän poika kehittyy jopa kovempaa vauhtia. Viikonloppuna poika alkoi konttailemaan ja hieman nousemaan tukea vasten. Kehityksen myötä lohduttavaa syliä on tarvittu aiempaa enemmän kun poika kolhii päätään milloin mihinkin.
 

Koska tässä edetään kovaa vauhtia kohti ensiaskeleita, piti pojan kenkävarastoa täydentää. Isomummilta saatiin jokunen viikko sitten rahaa kenkiin ja sopivasti aamulla luin lehdestä, että ihan vierestä lopetetaan eccon myymälä. Tämän takia kaikki kengät myytiin puoleen hintaan.


Liikkeessä oli jonkin verran tohinaa, joten aloitin omatoimisesti katselemaan lasten kenkiä. Muutaman asiakkaan jälkeen myyjä tuli avuksemme. Eihän minulla nyt ollut hajuakaan millaista kokoa kenkien pitäisi olla! Tai no ainakin pitäisi jalkaan mahtua. Siinä olin muutamaa sovitellut rattaissa istuvan pojan jalkaan. Myyjä käski laittaa pojan lattialle seisomaan, jotta kunnolla näkee miten jalka istuu kenkään. Myyjän neuvosta otettiin sandaalit koossa 21, jotta menevät koko kesän. Myyjä myös suositteli kenkiin totuttelemisen aloittamista saman tien. Kaupassa oli ihan fine sovitella kenkiä, mutta kotona saatiin kauhea slaagi. Tosin kotona kokeiltiin ilman sukkia.


4 kommenttia:

 1. Voi juuri eilen sanoin ukolleni että kuvitella kahden viikon päästä meillä on vauva ja vuoden päästä meillä on jo TAAPERO. Aika menee niin hurjan nopsaa – vastahan sitä pissattiin tikkuun :D.

  Ihanat popot, toivottavasti pikkuinen totuttelun jälkeen rakastuu uusiin kesäkenkiinsä :).

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä! Nyt sen vasta ymmärtää kun kaikki ovat puhuneet ajan juoksemisesta! Varsinkin jälkeenpäin tarkasteltuna aika tuntuu kiitäneen.

   Poista
 2. Ihanat kengät.
  Uusi lukija hep :))

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!