2.5.2014

Kuvaköyhä vappu

Vappu oli ja meni ja kaikissa blogeissa höpötellään vapun touhuista. Aiemmin jo kerroinkin, että saamme vappuvieraita. Meidän kummipoika saapui kylän meidän pojan kummitädin ja -sedän kanssa. Vappua vietettiin rauhallisesti pikkupoikien ehdoilla.
 

Vappuaattona käytiin hieman vapputohinoissa torilla ennen miehen kotiutumista töistä. Loppupäivä vietettiinkin ihan vain kotosalla syöpötellen ja poikien touhuja katsellen. Oli ihanaa huomata kuinka innoissaan olivat toisistaan, vaikka eihän tuon ikäiset varsinaisesti yhdessä leikikään.


Pääsin pitkästä aikaa leivontahommiin ja pyöräyttelin naposteltavaksi kuvissa näkyviä red velvet -muffineja ja suklaa-tofeepopcorneja. Lisäksi tein pikkuisia pinaatti-fetapiiraita. Varsinaiseksi ruuaksi tein chorizopastaa. Torstaina mentiinkin porukalla Amarilloon syömään, ehkäpä hieman varautuneena. S-ryhmän ravintolat eivät todellakaan ole suosikkilistalla ja Turun Amarillo on tunnettu älyttömän hitaasta palvelusta. Siellä ei kyllä ole toviin käyty. Vaasan Amarillo taas on loistanut palvelullaan joskus vuosia sitten. Noh, hyvä reissu se oli. Palvelussa ei ollut moitittavaa eikä ruuassakaan.


Meidän poika antoi hieman rakkautta kaverille. Muutaman kerran piti hieman pussata. Tosin useammin taisi otteet olla hieman rajut, tukasta on kiva repiä ja muutaman kerran poika ehti jollain lelulla kalauttaa toista ennen aikuisen ehtimistä väliin. Niin nopeita nuo pikkupojat ovat!

Torstaina käveltiin Kirjurinluodolle ja tivolissakin käytiin kääntymässä.

Kuten otsikkokin kertoo, kuvia ei juurikaan tullut otetuksi. Alkuperäisestä tarkoituksesta huolimatta. Minähän olin ajatellut ottavani reilusti kuvia ja tekeväni kunnon postauksen vapusta. Noh, aina ei mene kuten on suunnitellut. Vappu oli ja meni ja meillä oli mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!