21.4.2014

Yksivuotias

Miehen siskonpoika eli tuttavallisemmin serkkupoika täytti torstaina ensimmäisen vuoden ja perjantaina juhlittiin sankaria. Juhlia vietettiin kahdessa kattauksessa, me tietenkin osallistuimme molempiin ja vähän ylikin.
 


Serkkupojasta kaikista parasta ovat autot. Pikkumiehen innostuksen kohde näkyi synttäriteemassa, vaikkakin tämä teema ei ollut se ensimmäinen idea. Servetitkin oli leikattu auton malliseksi!


Lahjojakin tuli, enemmän kuin tässä kuvassa näkyy. Muumipaperit löytyi molemmista paketeista, kummisetäenolta tuli jättisuuri paketti. Meiltä sitten hieman pienempi.


Ikkunasta oli äärimäisen hauska katsella Leevi-kissaa. Pojan juhlalook koostui Polarn O. Pyretin punaisista farkuista ja ruutukauluspaidasta sekä Ralph Laurenin vihreästä neuleesta. Molemmat pojat saivat neuleet isovanhemmilta tuliaisina, serkkupojalta löytyy sininen. Molemmat olivat puettu näihin neuleisiin. Sankarilta löytyi jalasta keltaiset pöksyt ja vaaleasävyinen ruutukauluspaita.Teemaan sopiva kakku oli tehty tilaustyönä. Lisäksi löytyi suvun perinteinen junakakku (joka jäi kuvaamatta), joka päihitti maussa autokakun mennen tullen. Sankarilta siis löytyy tuollainen keltainen "polkuauto".
Pienimpiä vieraita oli myös muistettu omilla herkuilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!