14.4.2014

Vaateviikko, osa 2

Syksyinen vaateviikko saa jatkoa, olkaapa hyvät!


Maanantaina pukeuduttiin melko rennosti. Päällä oli Gugguun body, jalassa kirpparilta löydetyt collegepöksyt ja varpaiden päällä Polarn o. Pyretin tähtisukat. Päivä oli harmaa ja niin oli pojan asukin. Ripauksella väriä kuitenkin.


Tiistaina jatkettiin chillailua Haisuli-jumpsuitissa. Aika harmaa alkuviikko! Po.Pin sukista löytyi sentään hieman väriä tähän asuun.


Keskiviikkona päästiin taas perhekahvilaan leikkimään. Viime viikolla pojalla oli kuumetta, joten silloin ei päästy. KappAhlin Newbie-farkut jalassa ja paita on Polarn O. Pyret. Tuo paita on itse asiassa se toinen paita, jonka ostin bloPPshopista. Jarrusukat H&M.


Torstai oli leffapäivä. Leffaan mentiin tyylikkäästi Name itin keltaisissa farkuissa (äidin lempparit) ja samassa Gugguun bodyssa kun maanantaina. Keskiviikkoset h&m sukat jatkoivat varpaissa.


Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Turkua. Tai no Ruskoa. Puhutaan vallan Turusta, vaikka ei nyt siellä majoitutakaan. Jalassa toista kertaa tällä viikolla Newbie-farkut, bodyna me&i ja automatkalle äidin vanha (eli lähemmäs 30 vuotta vanha) neule. Ehtaa DDR-tavaraa.


Lauantaina oltiin menossa kummitytön luo kylään, joten pitihän paidasta löytyä kaulukset. Limenvihreä h&m -pikee ja taas ne Newbien farkut. Pikeen päälle laitettiin vielä isin vanha valkoinen neulepaita. Se on ihana! Valitettavasti se sai pientä osumaa mangososeesta ennen kuin ehdin kuvaa ottaa, joten se jäi kuvien ulkopuolelle.


Sunnuntain vaatteet olivatkin osittain isin valitsemat. Itse kun en osannut päättää, annoin isille kaksi bodya ja kahdet housut ja pyysin valitsemaan niistä. Po.Pin farkut ja ruskeavalkoraidallinen body. Varpaissa usein nähdyt h&m jarrusukat. Huomasin muuten, että samat farkut esiintyivät syksynkin vaateviikossa. Nyt kyllä siirtyvät jo pienten vaatteiden laatikkoon, lahkeet nousivat koko ajan ylös.


Tällä vaateviikolla tulikin käytettyä erityisen paljon noita Newbien farkkuja. Keltaiset farkut olisivat varmaan olleet enemmän käytössä mikäli eivät olisi likaantuneet. Leffateatterin lattia ei ollut puhtain mahdollinen ja jotain ruokaakin niihin tippui. Joinakin päivänä vaatteet vaihtuivat kesken päivän, mutta kuvasin vain nämä yhdet. Viime vaateviikkoon verrattuna kuvaaminen oli huomattavasti hankalampaa. Malli liikkui huomattavasti enemmän ja aina kameran bongatessaan alkoi möngertämään hurjaa vauhtia kohti kameraa.

Onkos joku muu toteuttanut vaateviikkoa? Huikkaapa kommenttiboksiin, olisi kiva nähdä miltä muiden vaateviikko näyttää.

2 kommenttia:

  1. On kyl kiva idea tää vaateviikko, taidanpa ite kyl toteuttaa vielä tän, kunhan saan aikaseksi. ;) kivoja vaatteita pikkumiehellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla jään odottamaan teidän vaateviikkoa :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!