23.4.2014

Torpalla tapahtuu

Pitkästä aikaa postaus rakennusprojektista. Viime aikoina on tuntunut, että homma junnaa paikallaan eikä mitään tapahdu, joten eipä ole aiheesta oikein löytynyt kirjoitettavaakaan. Nyt ollaan kuitenkin taas edistytty ja homma tuntuu etenevän.

Ei tässä tumput suorina olla seisty, vaan kilpailutettu ja kilpailutettu. Sähkö- ja lvi-kuvia ollaan myös pyöritelty ja ne alkavat olla valmiita. Lvi-kuvista en kyllä ymmärtänyt juurikaan mitään, ne jäivät hyvin pitkälti miehen harteille. Tai no, koko projekti on aika pitkälti miehen harteilla. Sähkökuvista ymmärsinkin jotain. Tässä vaiheessa siis päätettiin valokatkaisijoiden ja pistorasioiden paikat talossa, mitkä valot toimivat himmentimillä ja vaikka mitä. HUH! Ei ole ihan helppoa. Lisäksi pohdittiin missä kohdassa on oikea paikka juuri tietyn valaisimen/valaisinsarjan katkaisijalle.

Tontilla on myös oikeasti tapahtunut jotain! Maaurakoitsija kävi kaapimassa pintamaata pois ja pääsiäisenä mies kävi veljiemme kanssa jälleen kerran merkitsemässä talon ja tallin paikat. Ne saa merkkailla projektin aikana melkoisen monta kertaa. Totta kai merkit lähtevät aina pois kun maata kauhotaan pois ja seuraavaksi on luvassa räjäyttelyä.

Tänään onkin ollut suuri päivä, sillä tontilla on pidetty aloituskokous. Meistä ei kumpikaan kokoukseen osallistunut, appiukko oli mahdollisesti paikalla. Miehen työpäivän jälkeen saan varmaan kuulla kuulumisia.


Tulevana viikonloppuna tehdään mahdollisesti sopimus harkkotoimittajan kanssa, mikäli ehditään saamaan viimeinen tarjous ennen sitä. Lopullisia tarjouksia varten piti saada vielä rakennekuvat, ja lopullisia rakennekuvia varten taas piti tietää harkkotoimittaja. Olemme valintamme tehneet, mutta ennen nimien lyömistä paperiin haluamme vielä ne viimeiset tarjoukset. Ei sitten tule yllätyksiä.

3 kommenttia:

 1. Hihii! Sepäs sattui, kun mäkin kirjoittelin tänään raksajuttuja ;D

  VastaaPoista
 2. Niin ja mukavaa, kun teilläkin näyttää homma etenevän... Odottelu on ärsyttävää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Raksajutut ovat selvästi pyörineet päässä kuin päässä :)

   Odottelu ei tosiaan ole herkkua, mitenköhän tässä malttaa odottaa talon valmistumista!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!