9.4.2014

Lukulistalla

Ajattelin "esitellä" muutaman lukulistaltani löytyvän blogin. Osaa olen seurannut vasta pienen tovin ja osaa sitten hieman isomman tovin. Jospa joku teistä löytää itselleen lisää lukemista.

Mutsimatskua

Mutsimatskua-blogin takaa löytyy kahden lapsen äiti. Vaikkakin nimi viittaa "mammablogiin", löytyy blogista paljon juttua sisustuksesta ja pukeutumisesta. Perheellä on edessä muutto ja uuden kodin sisustaminen, joka tietenkin kiinnostaa taloa kun ollaan rakentamassa.

Home White Home

Home White Home -blogin löysin vain muutamia päiviä sitten. Täällä sisustetaan ja paljon! Sisustus näyttää tyyliltään melko samanlaiselta mitä tulevaan kotiimme haluan. Täältä haen ideoita ja inspiraatiota.


Lauran haave

Lauran haaveen takaa löytyy opiskelukaveri sivuaineopinnoista. Näistä blogeista olen lukenut Lauran haavetta pisimmän ajan. Laura muun muassa matkustaa ja kokkailee ja ottaa samalla ihania kuvia.


mammapäiväkirja

mammapäiväkirjan taisin bongata Facebookin äitibloggaajat -ryhmästä. Millä on hyvin samanikäinen poika kuin meidän poikamme. Täältäkin löytyy juttuja äitiyden ulkopuolelta, vaikka mammablogiksi voisi blogin mieltää. Ensimmäinen teksti, jonka blogista luin, käsitteli julki-imetystä. Jotenkin on jäänyt mieleen, vilkasta kommentointia taisi postauksesta löytyä.

 

La Petite Princesse

Sisustusta, reseptejä, vaatteita, valokuvasta ja vaikka mitä. Sellainen suloinen sekoitus vähän kaikkea. Blogin löysin kun olin pitämässä ensimmäisiä me&i -kutsujani ja blogissa oli menossa me&i -vaateviikko.


Mistä on pienet pojat tehty?

Blogia kirjoittelee kaksospoikien äiti. Pojat ovat noin kuukauden vanhempia kuin meidän poika, joten jälleen kerran on mukava seurata saman ikäisiä vauveleita. Juuri nyt on mielenkiintoista lukea miten arki muuttuu kun äiti meni töihin ja isä jäi kotiin.

 
Löytyykö teidän lukulistoilta samoja blogeja? Tai löysitkö uutta luettavaa?

8 kommenttia:

 1. Nellin blogi on yksi munkin lemppareista =)))

  VastaaPoista
 2. Minun lukulistalta löytyy useampi noista :)

  VastaaPoista
 3. Apua! Kiitos esittelystä! <3 Kaiken hulinan keskellä omien lemppareiden seuraaminen on jäänyt tosi vähiin, etenkin kommentointi. Oot ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä ja kiitos ihanasta blogista!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!