2.4.2014

Karhunpoika sairastaa, osa 532

Viime yönä sai taas vaihteeksi juosta pojan sängyllä parin tunnin välein. Kunnes kahden aikoihin piti aloittaa vaipanvaihtotouhut kun oli käynyt vahinko. Siinä kun nostin pikkuisen sängystään, huomasin raukan olevan lämpöinen. Mittari korvaan ja tulokseksi 38,5. Panadolit nassuun ja äidin ja isin väliin tutimaan. Sai jäädä siihen koko yöksi, vaikka lakanat yöllä vaihdoinkin kuiviin.

Alan olla sitä mieltä, että se joka joskus on keksinyt, että äidinmaidosta saa vastustuskykyä, on ollut huijari. Tai sitten meidän poitsulla olisi ollut vielä enemmän flunssia. Tänään olisi ollut MLL:n perhekahvila, jossa ollaan käyty joka viikko. Se on yksi arkiviikon kohokohdista, poika saa leikkiä siellä muiden lasten kanssa. Se onkin ollut varsinainen vauvakerho, lähes kaikki lapset ovat olleet noin 6-9kk ikäisiä. Viime viikolla sovittiin, että tällä kertaa vauvat olisivat saaneet hieman taiteilla.

Eipä täällä äitikään ihan täydessä terässä ole.


Täällä jännäillään josko kutsu kävisi johonkin työhaastatteluun. Ensi viikon alkupuolella on kaikkien hakuaika umpeutunut. Ensimmäinen taisi umpeutua maanantaina.

Hyviä vinkkejä työhaastatteluun otetaan vastaan! Viimeisestä haastattelusta alkaa olla aikaa kymmenisen vuotta ja oman alan haastattelussa en ole kertaakaan ollut. Sijaishommia kun on tehty haastattelematta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!