27.3.2014

Sitruunankeltaista

Tykkään ihan mielettömästi pojan keltaisista farkuista! Ekalla käyttökerralla yhdistin farkut Gugguun keltaharmaan bodyn kanssa. Eikä haittaa, vaikka keltaiset ovatkin hieman eri sävyä.
 


Viikon kirpparipöydän jälkeen käteen jäi 50 euroa plussaa, niitä ajattelin käyttää pojan vaatteisiin. Ainakin jonkinlainen kauppa-/kyläilytakki on mielessä. Koin eräänlaisen valaistumisen tiistaina kun ajeltiin Prismaan. Miksi ihmeessä autolla tehtäviä matkoja varten puetaan poika haalariin? Poitsu kun muutenkin on sellainen hikihattu, toppapukua käytettiin talvella pari hassua kertaa. Ja poika oli hikinen varmaan puolet niistä harvoista kerroista.

Toisaalta ei ole myöskään kiva mennä johonkin kyläilemään haalarissa, jolla ollaan möngitty hiekkalaatikolla. Viikonloppuisin kun lähinnä kyläilemme. Tänä viikonloppuna on kyllä tavoitteena hieman ulkoillakin. Viikko sitten mummi ja pappa asensi pihalleen keinun, jossa voidaan keinua. On siellä hiekkalaatikkokin.

Onko teillä käytössä "hienostelutakki"? Vai olenko yksinäinen hölmö kun näin ajattelee?

4 kommenttia:

 1. Suosittelen takkia, helpompi kaupassa kun saa takin pois eikä tarvitse miettiä mihin solmii haalaria jos ja kun lapselle tulee kuuma. Vaikka olisikin toppahousut niin helpottaa jo se että saa takin pois. Me kaiveltiin tänään kevät vaatteita jo kaapeista käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pontti tuokin! Takkia siis metsästämään :)

   Mäkin otin eilen nahkatakin käyttöön. Ja ostettiin hiekkaleluja tiistaina :) Ja tänään on torille ilmestynyt jätskikoppero.

   Poista
 2. Mummikin kävi varaston perällä tutkimassa,löytyihän sieltäkin hiekkaleluja itse Rouva Y:n käyttämiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt on sitten laatikko ja välineet :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!