18.3.2014

Sanoista tekoihin

Kävin tänään varaamassa itselleni myyntipaikan Lastenkirppis Pikkukarhusta. Haikein mielin. Jotkut jutut jäävät vielä säästöön, esimerkiksi asu joka päällä tultiin synnäriltä kotiin. Meille odotetaan sukuun uutta tulokasta, mutta siellä vaatepuoli on melko hyvin hanskassa. Mutta jotain pientä muutta meiltä odottamaan minun serkkutyttöä.
 


Eli viimeistään torstaina Pikkukarhun paikalta 62 löytää meidän pojalle pieneksi jääneitä vaatteita. Joten jos satut olemaan Porissa ja tarvitsemaan vaatteita koossa 50-68cm, käy ihmeessä kurkkaamassa! Siellä on ihania kesäbodeja, haikeudella niitä muistelen.

4 kommenttia:

 1. Onneks meille luvattiin toinen poika, niin en joudu tätä ite vielä tekeen Lucaksen pieneks jääneil vaatteille, tuntuis niin haikeelta. ;( toisaalta taas ne vie kyl ihan älyttömästi tilaa, et sitten kun jäävät meidän juniorille pieneks niin joutavat kyllä kirppikselle, teki kuin haikeeta vaan. :) lempparit jää äippäpakkaukseen muistoksi. :D miten ootte viihtyny porissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sullakin on blogi!

   Oon ihan varma, että vaikka kuinka seuraavaksi tulisikin samaa sukupuolta oleva lapsi, niin kuitenkin haluan ostella vaatteita. Nyt on sitten hyvä syy kun niitä ei hirmuisesti ole :) Ja tosiaan, parhaat äippäpakkaukseen.

   Ps. Olin muuten aivan varma, että teille oltaisiin lupailtu tyttöä :)

   Poista
  2. Ja Porissa sujuu hyvin. Viikonloput hurahtaa ohi kun ollaan joka viikonloppu tultu kotikonnuille.

   Poista
 2. Joo aloin tossa kuukausi sitten kirjottelemaan! :)

  Niin no sitä mäkin tässä oon miettinyt, et kyl sitä kaikkea uutta kuitenkin haluaa ostella. :)
  Mä itekkin epäilin ensin tyttöä, mut ultrassa ei jääny sit epäselväksi kumpi on tulossa. :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!