7.3.2014

Porilaistumista

No niin, nyt meillä on netti! Vajaa viikko ollaan opeteltu elämään porilaisina. Ja eroja Turkuun on vaikka millä mitalla! Hulinaa oli heti tiistaina. Torilla oli laskiaistiistain perinteinen tapahtuma, mikäköhän oli nimeltään, laskiaiskulkue? Kuitenkin palokunta ja vapaapalokunta olivat levittäytyneet torille ja lähtivät siitä kulkueena kiertämään. Hieman saavuttiin myöhässä paikalle, kuvat tuli napattua melko hätäisesti.

Keskiviikkona käytiin pojan kanssa tutustumassa MLL:n perhekahvilaan. Paikalla sattui olemaan suurin piirtein saman ikäisiä vauvoja äiteineen. Heti oli myös monikulttuurista ilmapiiriä havaittavissa kun yksi äideistä oli unkarilainen. Olipa englannin puhuminen haastavaa pitkästä aikaa! Sen verran mukavaa oli, että varmasti mennään ensi viikollakin.


Ja mitä niitä eroja sitten on tähän mennessä havaittu? Torin ympäri saa ajaa autolla! Turkulaisena se on todella outoa!

2 kommenttia:

  1. Aika erikoista! ;) Tuo torin ympäri ajelu siis. Onneks Joensuussakin se on kielletty niin ei oo noin suurta kulttuurishokkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin itse asiassa ½ kadusta on kävelykatua, joten rallia torin ympäri ei pääse. Mutta joka kadulla saa ajaa, bussipysäkit on kaikki yhdellä reunustalla ja parkkipaikkoja on melko paljon torin reunalla. Ihan hassua! Todellinen kulttuurishokki! Onneksi vältyit tällaiselta :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!