12.3.2014

Pienen pojan huone

Yksi eniten odottamistani asioista uudessa asunnossa oli pojan oma huone. Ihan vain sen takia, että pääsen edes hieman sisustamaan, muuten kun mennään samoilla vanhoilla kamoilla vielä tämä väliaikainen asunto. Pojan huone ei vielä ole valmis, esimerkiksi verhot puuttuvat, mutta vilauttelen teille hieman miltä huoneessa näyttää.
 

Ikkunalaudalta löytyy Karkuteillä-salkut ja ristiäislahjaksi saatu soittorasia. Soittorasiaa soitellaan aina silloin tällöin, jos poika kaipaa apua nukahtamiseen. Välillä siirretään laukut ja rasia toiseen kulmaan ja poika saa istuskella ikkunalaudalla. Voidaan välillä kurkkia josko isiä näkyisi kotimatkalla. Poika tykkää hirmuisesti katsella ulos ikkunasta ja seurata hälinää.


Huoneesta on ollut kulku olohuoneeseen, mutta se on suljettu hieman tökerösti. Ei siis mitenkään huomaamattomasti. Joten päätin tehdä siitä vielä vähemmän huomaamattoman. Nellin blogia lukeville tarra näyttänee tutulta. Bongattuani tarran muutama kuukausi sitten, paloin halusta tilata sen. Mutta maltoin mieleni huomattuani, että Porissa on liike josta tuon voi käydä ostamassa. Mielestäni tuohon tuli joka puolelta aivan törkeät postikulut. Selvää säästöä siis! "Kolon" toiseen reunaan olen ajatellut tehdä vielä irrallisen oksa, paketissahan on tarpeet kahteen puuhun. Mutta se on vielä hieman harkinnassa, sillä kätköistä löytyy kirjaintarrat, joilla saisi pojan nimen jonnekin. Mutta minne, siinäpä dilemma. Ensin ajattelin sitä ikkunan viereen, mutta onnekseni en sitä vielä sinne tarraillut. Siihen kun tulee ne verhot jossain vaiheessa eteen.

 
Huoneen yhdeltä laidalta löytyy sänky. Pussilakana on valloittava ja todella retro! En varsinaisesti ole retron ystävä, mutta tuo pussilakana (ja samaa kangasta oleva tyynyliina) eivät näytä niin retroilta. Mutta ovat enoni vanhat, suoraan 70-luvulta. Voin kuvitella, että hieman isompana tuosta on kiva bongailla kaikkia viidakon eläimiä.


Ikkunan edestä löytyy keinutuotteet. Ristiäislahjaksi saatu keinuhevonen ja minun vanha keinutuoli. Keinutuolin kohdalla harkitsin sen tuunaamista, mutta toisaalta on kiva pitää se sellaisena kuin se on ollutkin. Kattoon päätyi vanha keittiön valaisimemme, joten niistä lamppupohdinnoista ei päästy kovinkaan pitkälle. Täällä kun oli valmiiksi kaksi valaisinta katossa ja olohuoneessa paikka vain yhdelle valaisimelle, joten niitä oli ylimääräisiä. Kompromisseja.

1 kommentti:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!