13.3.2014

Kirppistelyä

Välikausivaatteiden hankinta on vilahdellut blogissa kuin blogissa viime aikoina. Myös meillä vaatetuksen hankinta on ollut ajankohtaista. Poika vasta ryömii, joten ajattelin uuden puvun ostamisen olevan hienoista rahan haaskausta. Mitään ihmeellistä ei kuitenkaan tarvita, ominaisuuksien ei tarvitse olla avaruuslentoja kestäviä.

Suuntasin siis Lastenkirppis Pikkukarhuun katselemaan valikoimaa. Yllättäen (tai ei) tähän vuodenaikaan ja näillä keleillä välikausivaatteiden valikoimaa ei todellakaan voinut sanoa kattavaksi. Toppahaalareita kyllä olisi löytynyt. Tyhjin käsin ei kuitenkaan täytynyt kotiin lähteä.


Lassien hanskat ovat kyllä melko paksut ja talviset, mutta se ei tuon kokoisella haittaa. Pääasia, että ovat lämpimät. Toisaalta, en kyllä edes tiedä millaiset olisivat välikauden hanskat. Mutta noissa siis on sellainen valkoinen karva sisällä. Aivan priimassa kunnossa, mistään en löytänyt käytön jälkiä. Hinta 2,50e.Haalari oli ykkösenä ostoslistalla. Nyt ollaan käytetty äitiyspakkauksen vanupukua tai Popin windfleeceä. Popin puku on kuitenkin piakkoin liian pieni, onhan se kokoa 62cm. On muuten loistopuku, käytettiin syksyllä hihat ja lahkeet umpinaisina ja nyt vielä menee päälle kun pitää nuo lahkeet ja hihat auki. Välikausipuvulta toivoin sellaista pintaa, joka ei imisi kosteutta itsensään (vrt. vanupuku) ja sopisi keinumiseen ja hiekkalaatikolla istumiseen. Ei siis kovinkaan korkeat vaatimukset, juurikin sen takia, että tänä keväänä meno ei vielä ole päätähuimaavaa. Reimatecin puku kotiutui meillä 15e hintaan. Polvet ja peppu eivät ole kuluneita ja käytön havaitsee ainoastaan tuosta valkoisesta koristekuviosta, joka menee olan ja kainalon kohdalla. Valkoinen väri on haalistunut tai oikeastaan hankautunut hieman. Kainaloista tuota väriä on hieman lähtenyt. Tämä kuitenkin ajaa meidän käyttötarkoituksen loistavasti!

Oli muuten kirpparin pitäjä ensimmäinen, joka kyseli mistä olen tullut. Ei vissiin ole puhe ihan porilaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!