17.3.2014

Kevättä vaatteissa

Tänään katselin hieman haikeana pojalle pieneksi jääneitä vaatteita. "Kuinka söpöltä hän näyttikään tuo vaate päällään! Tuo oli päällä kun olimme kolmekymppisillä." Vaatteet herättävät muistoja. Olen ajatellut laittaa osan vaatteista myyntiin, osan haluan säästää. Kaikkea ei kuitenkaan voi säilöä ja jäähän ne muistot silti. Mutta hassun haikealta tuntuu. Tunteellinen hölmö :)
 

Kasvu on kuitenkin mitä parhain syy uusien vaatteiden hankintaan. Vauvavaatteet olivat melko neutraaleja ja maanläheisiä. Jotenkin oli vaikeaa löytää värikkäitä vaatteita, jotka kuitenkin olisivat muuten melko yksinkertaisia. Ei sellaisia sekavan kirjavia miljoonalla eri printillä. Isojen poikien osastolta löytyy kyllä värejä! Muistan töissä katselleeni erityisesti yhden pojan vaatteita, jotka olivat ihastuttavia. Pojalla oli usein värikkäät housut jalassa, ne olivat superhienoja!Meidän pojalle on nyt ostettuna punaiset Polarn O. Pyretin farkut kokoa 80cm ja kirkkaan keltaiset Name itin farkut myöskin kokoa 80cm.


Popin farkkujen kanssa löytyi ihana ruutupaita. Nämä on ostettu jo tovi sitten Popin alennusmyynnistä. Kauluspaidasta voi vaikka kääriä hihat ylös ja jättää paidan auki. Aika coolia ja rentoa, eikö? Alle vain joku väreihin sopiva paita tai body.

Kevät on omassakin pukeutumisessa mielessä. Converset jalassa on menty viime päivät ja kovasti haluaisin itsellenikin jotkin värikkäät housut.

2 kommenttia:

  1. Herkullisia värejä. Meillä ei voi poitsulle enää ostaa noita kun poika itse sanelee että millaista haluaa ja ainoa kirkas väri mikä kelpaa, on turkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, jossain vaiheessa tuokin tulee. Täytyy vielä nauttia kun saa itse päättää ilman mutinoita pojan vaatetuksesta.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!