19.2.2014

Keinussa

Tänään käytiin viereisessä puistossa hieman keinumassa ja liukumäkeä laskemassa. Edelleen poika on yskäinen, mutta nyt ehkäpä hiljalleen alkaa helpottamaan. Äitikin on ollut melkoisen väsynyt, yöunet ovat olleet kaikkea muuta kuin laadukkaita. Nyt kuitenkin jo parina yönä ei ole tarvinnut herätä kuin muutaman kerran pikkuisen yskintään.
 

Keinumassa ollaan käyty kaksi kertaa. Joonatan tuntuu siitä tykkäävän. Vielä ei puistossa pystytä muuta hirmuisesti tekemään. Kevään edetessä täytyy kyllä hiekkaleluja hankkia ja välikausihaalari. Ja ehkäpä kengätkin, vaikka kevään aikana tuskin vielä kävellään. Mutta ehkäpä ne ovat hyvät möngerrettäessäkin.

2 kommenttia:

  1. Moi! Meillä Justus ei kävellyt lähes koko viime kesänä, joten meillä oli käytössä ihan vain kirpparikenkiä, kun ne raapiutuivat tosi hurjan näköisiksi heti. Ihan vaan vinkkinä! Heti, kun hän alkoi kävellä enemmän (taaperokärryn kanssa ulkona) hankittiin kunnon kengät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Tässä vaiheessa ei tosiaankaan tarvita mitään ihmeellisiä kenkiä. Riittää kun ominaisuudet päihittävät villasukat!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!