9.1.2014

Sisutuskärpänen

Saimme Porista hakemamme asunnon ja tiedon jälkeen (ehkä jo ennen sitä) sisustuskärpänen puri minua. Mitään suurempaa sisustuksen vaihtoa ei uuteen asuntoon tule, sillä jatkamme näillä samoilla huonekaluilla. Panostetaan sitten unelmien kotiin. Mutta tässäpä kodissa ei ole pojalla omaa huonetta ja uudessa on! See my point?

Olen ajatellut käyttä pääväreinä valkoista ja vihreää. Tosin serkkupojan huone on vihreäsävyinen, mutta ehkä se ei haittaa. Se huone onkin ihanasti sisutettu! Miehen sisko onkin innokas sisustaja. Vihreä on mukavan raikas väri, sinistä en halua vaikka se niin usein poikien huoneisiin yhdistetään.

 
Valkoinen höyhenlamppu on ihana! Ihastuin siihen heti kun näin. Tosin olen nähnyt vain kuva. Kevyt ja yksinkertainen, kuitenkin pienellä jujulla. Mutta luulen, että tämä on takuuvarma pölynkerääjä. Vihreä tähtilamppu on myöskin kiva, mutta ehkäpä liian vihreä. Jotenkin iskee, mutta jokin myös pistää silmään, en tiedä mikä. Pöllölamppu on supersuloinen, mutta pitäisikö kuitenkin ottaa jotain hillitympää ja monivuotisempaa?

 

 
 Pojallahan on valkoinen sänky ja hoitopöytä, jotka tulevat uuteen huoneeseen. Vihreä peitto sopisi sängyn reunalle roikkumaan ja päiväpeitoksi.

 
Tulevassa huoneessa on melko tökerösti peitetty vanha oviaukko. Siihen voisi laittaa jonkun kivan hoitopöydän peittämään koloa ja hoitopöydän yläpuolelle joku kiva sisustustarra. Toinen idea on ostaa kangas ja pingoittaa se juuri oikeankokoiseksi koloon.

Seinälle voisi laittaa muutaman valkoisen lack-hyllyn, joille voisi laittaa kastelahjaksi saadut kauniit säästölippaat, soittorasian ja kummilusikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!