25.1.2014

Sisustusherkkuja

Olen aiemmin sivulauseessa maininnut pitäväni miehen siskon sisustamisesta. Eilen käytiin serkun luona leikkimässä ja samalla napsin hieman kuvia. Pääsette kurkkaamaan kahta ihanaa huonetta, makuuhuonetta ja serkkupojan huonetta.

Aloitetaan vaikkapa makuuhuoneesta. Huoneesta oli hirmuisen vaikeaa saada kokonaiskuvaa, pitäisi olla fisheye tai vastaava käytöstä. Mutta ehkäpä jotain hahmotatte.


Makuuhuoneessa on todella simppelit värit, joita sitten voi eri värein korostaa. Kuten tuolla punaisella tyynyllä. Tuo viltti ja tyynyt olivat muuten uskomattoman pehmeät! Sänky on yksinkertainen jenkkisänky, mutta se ei mitään pääty kaipaakaan. Sängyn yläpuolelta löytyy kaunis valkoreunuksinen peili. Jalkopäästä löytyy vielä ihana rahi, jota kuvissa ei pahemmin näy. Tästä asunnosta löytyy muuten todella usein leikkokukkia, nekin tuovat kivan väriruiskeen.

Serkun huone on sekin valloittava! Ja kuten aiemmin kerroinkin, on täällä käytetty värinä vihreää. Lastenhuoneeseen väriä helposti tulee esimerkiksi leluista, mutta silti mielestäni huoneessa voi olla jotain muutakin väriä tuomassa.Tällaista tällä kertaa. Päässä käy kova tohina kun mietin kaikkia sisustusjuttuja! Ensi viikonloppuna mennään rakentaminen ja sisustus -messuilla, kuinkahan paljon sen jälkeen raksuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!