20.12.2013

Viime päivien touhuja

Pahoittelut tuhottoman laiskasta postaustahdista viime aikoina.

Paljon on tapahtunut. Ollaan juostu keittiöliikkeissä ja pohdittu tulevan talomme keittiöitä. Huh, kuinka vaikeaa! Keittiön suunnittelu on todella haasteellista. Neliöitä kun on rajattu määrä ja seinätkin tulevat vastaan. Ja keittiön tuleva pääkäyttäjä on kovin itsepäinen tiettyjen asioiden suhteen. Minä kun en liettä halua saarekkeeseen/niemekkeeseen. Vaikka se nyt pinnalla onkin. Haluan yhtenäisen tason, jolla voin leipoa. Tarvittaessa sitä voi myös käyttää tarjoilupöytänä. Nyt kuitenkin keittiö on suurinpiirtein hahmotettu, tosin jäljellä on oikeastaan kaksi vaihtoehtoa.

Keittiöiden lisäksi on lähetetty tarjouspyyntöjä kivitoimittajille, urakoitsijoille ja ikkunafirmoille. Jokunen tarjouskin on saatu, mutta toistaiseksi ei mitään, mitä voisi vertailla toisiinsa. Tammikuussa saadaan jonkin verran tarjouksia. Tulevia naapureitakin on käyty kuulemassa. Eli kierrelty rajanaapurit, näytetty piirrustukset ja pyydetty allekirjoitukset. Laattoja ja lattiamateriaalejakin on hieman kartoitettu, että tiedetään hieman missä hintaluokassa ovat.

Eilen huristeltiin pojan kanssa Hämeenlinnaan moikkaamaan ystäväperhettä. Tai äitiä ja lapsia, nuo isukit kun käyvät töissä. Heidän poika on reilun kuukauden meidän poikaa vanhempi ja osaa jo vaikka mitä. Taisi tuo meidän poika jotain äkkästä, sillä illalla ei nukahtamisesta meinannut tulla mitään kun piti koko ajan sängyssä kääntyä. Aiemmin poika ei kääntymistä nukkumaan mennessä ole tehnyt, vaikka onkin jo yli kaksi kuukautta kääntynyt. Tänään poika on nostellut alavartaloaan uudella tavalla vatsallaan olleessaan. Taitaa tahto liikkumiseen olla kova. Oli muuten ensimmäinen kerta kun ajeltiin noin pitkä matka pojan kanssa kahdestaan. Ihan pikkupoikana, olisiko ollut pari viikkoa, käytiin Asuntomessuilla, mutta tuolloin olimme koko perhe.

Tällainen sekalainen tervehdys tällä kertaa.

 
Ihanaa ja leppoisaa joulua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää joulua myös teille!

   Poista
 2. Moi! Piti ihan kurkata blogiisi, että minne olet kadonnut? :) Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Täällä ollaan melko hiljaisena :) Jospa sitä pienen mobiilipostauksen kirjoittaisi, ettei kokonaan unohdu.

   Hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!