3.12.2013

Pikkujouluissa

Marraskuun viimeisenä vietetiin miehen joukkueen perinteisiä pikkujouluja. Muistaakseni tämä oli neljäs vuosi kun itse aherramme miehen kanssa järjestämässä pikkujouluja. Aikaisempina vuosina ollaan hankittu osa ruuista ja menneet ajoissa paikalle koristelemaan ja järjestelemään. Tänä vuonna oma osuuteni oli pienempi, vastuullani oli jälkiruuan valmistus. Mies sen sijaan hääräsi samalla tavalla kuin aiemmin.
 
Tänä vuonna päivä oli jännittävämpi kuin aikaisemmin. Meillä on ihana poika, joka jäi nyt ensimmäistä kertaa hoitoon. Pojan mummi tuli meille hoitamaan poikaa ja nämähän nyt ovat aika jännittäviä juttuja äideille. Kyllähän sitä puhelinta tuli muutaman kerran katsottua ja pari viestiä lähetettyä. Mutta omasta mielestäni olin yllättävän rennosti. Pärjäsin hyvin. Olin pojan luota poissa viisi tuntia, joista poika nukkui suurimman osan. 
 

Oli mukavaa olla välillä vauva-arjen ulkopuolella. Syödä jouluruokaa, nauttia hieman viiniä ja rupatella ihmisten kanssa. Mutta oli niiiiin ihanaa tulla kotiin. Baariin en mennyt, sitä on jo sen verran vanha, ettei se enää iske. Mies kävi kääntymässä ja totesi hänkin käynnin turhaksi. Poika ja mummi pärjäsivät hyvin (tietenkin), vaikka hieman itkettiinkin kun äiti lähti.

2 kommenttia:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!