2.12.2013

Lelut järjestykseen

Eräs kaunis päivä blogeja lueskellessani näin Valpuriinan villasirkuksessa kauniita virkattuja säilytyskoreja. Mieleeni juolahti heti ajatus tuollaisesta säilytyskorista lelukorina. Sattuipa niin mukavasti, että Valpuriina on opiskelukaverini, joten kysäisin josko hän voisi sellaisen tehdä.

Korin väriksi halusin valkoisen, vaikka olisihan joku mukava värikin ollut kiva. Pojan tulevan huoneen (siis siinä unelmien kodissa) sisustusta ei ole vielä mietitty ja valkoinen käy kuitenkin kaiken kanssa. Tarvittaessa väriä saa lisättyä ompelemalla korin sisään jonkin kivan värisen kankaan, joka tulee reunojen ulkopuolellekin.


 
Kokoa korilla on reilusti. Vielä ei leluja kovinkaan paljoa ole, mutta niitä tulee varmasti lisää. Korin on tarkoitus olla monivuotinen. Aluksi kaikki lelut mahtuvat siihen, mutta tulevaisuudessa siinä voi pitää esimerkiksi vaikka pelkästään legoja. Korkeutta on pikkuisen yli 40 cm ja pohjan halkaisija on 35 cm. Painoa liki kolme kiloa.
 
Tykkään kovasti! Kiitos Valpuriina!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Kiva, että tuli mieleinen :) Ja sen verran tukevakin on, että kestää mukana rajummissakin leikeissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin näyttää! Kiitos vielä!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!