5.11.2013

Murua rinnan alle

Leipominen ja makeat jutut luonnistuvat minulta melko hyvin. Niiden tekeminen on myös kivaa, eräänlainen harrastus. Ruuanlaitto taas aiheuttaa harmaita hiuksia. Aina tulee tehtyä niitä samoja sapuskoja ja harvemmin tulee tehtyä salaattia tai muita kasvikunnan tuotteita ruuan kyytipojaksi.

 
Viikonloppuna sovittiin miehen kanssa, että yritetään muuttaa ruokavaliotamme hieman terveellisemmäksi. Tai siis lähinnä minä yritän. Mies syö sitä mitä nokan eteen annan. Yksi tavoite on kasvisten lisääminen ruokavalioon ja omalla kohdalla lounasten keventäminen. Eli lounas voisi olla jokin salaatti tai keitto eikä esimerkiksi tuhti pasta-annos.
 
Mutta kaipaan apua tähän ruokaremonttiin. Löytyykö sinulta jokin resepti, jota voisin kokeilla? Kaikki vinkit ovat tervetulleita! Kaipailen niitä uusia respetejä, joita kokeilla. Joten laita resepti kommenttiboksiin tai jos vaikka blogistasi löytyy hyvä resepti niin linkkaa se. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Meillä aika usein syödään ihan makaroni-kinkkusalattia(makaroni,kinkku,suolakurkku,hemapa, ja sinne voip laittaa melkeinpä mitä vaan) Ja jos aurajuustoa rakastaa niin suosittelen smetana-aura kanaa ja chilinuudeleita :) ( Käytä kanafileet pannulla että saavat värin,sekoita aurasta ja smetanasta mössö jonka laitat kanafileiden päälle ja uuniin siksi aikaa kunnes kanat kypsyvät) ja fetasalaatti menee ruuan kuin ruuan kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Fetasalaattia meilläkin syödään usein.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!