6.11.2013

Korttitemppuja

Ja vielä kerran askartelujuttuja! Aika hyvin ei-käsityöihmiseltä.

Pojallamme on siis serkku, joka on kolme kuukautta vanhempi. Serkusten ollessa mukavasti lähes samanikäisiä (tuosta kun kasvavat niin voidaankin puhua samanikäisistä) sain päähäni idean yhteisestä isänpäiväkortista pappalle. Tätikin ideasta innostui, joten eilen vietettiin askartelutreffit. Poikien mammalla sattuu olemaan syntymäpäivä lauantaina, joten samalla tehtiin mammalle kortti.


Väriaineet valmiina! Mustikkaa oltiin jo aiemmin testattu mummin ja isomummin kortteihin, tällä kertaa kokeiltiin myös puolukkaa.


Serkun nukkuessa aloitettiin hommat meidän pojan kanssa. Korttipohjia oli kaapissa monta, joten voitiin tehdä useampi kokeilu ja valita onnistunein.

 
Seuraavaksi oli serkun vuoro. Tässä vaiheessa parhaat oltiin jo valittu. Nyt piti saada serkulta samoihin kortteihin onnistuneet jäljet.

 
Mamman kortti lähti tädin mukaan viimeisteltäväksi ja pappan kortti jäi minun hommikseni. Liimasin pohjalle rusehtavaa ja kimaltavaa paperia ja päälle ohutta valkoista paperia. Mikään runoilija en ole joten tekstiksi tuli yksinkertaisesti isänpäiväntoivotukset. Mies sisaruksineen on usein tehnyt vanhempien lahjahankinnat yhdessä, ehkäpä tähän korttiin vielä lisätään sedän nimi.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!