28.11.2013

Dear Santa (part III)

Tällä kertaa joulupukin listalta löytyy pojalle sopivia lahjoja. Muutamia juttuja, joita on tullut mieleen. Nyt kuitenkin pieni huomio kaikille mummeille, kummeille, pappoille ja muille pukin apureille. Kaikkea ei tarvitse kovin montaa kappaletta. Eli jonkinlaista yhteistyötä voi harkita tai sitten vinkata minulle jos näistä jonkun haluaa pukin konttiin laittaa.

 
Lamazelta löytyy vaikka minkälaisia leluja. Näitä on blogimaailmassa kovin kehuttu ja ne on kehitetty lapsen kehitystä silmällä pitäen. Kuvista nyt löytyy Eino Elefatti, puuhapalapeli ja musiikkikilpikonna.

 
Kovista paketeista voisi löytyä joku perinteinen satukirja tai soiva laulukirja (helpottaisi äidin lauleskelua).Vaatteita menee aina. Kuvissa Marimekon ihanuuksia. Tällä hetkellä poika käyttää kokoa 68, joten siitä isompia kokoja.

 
Talven (ja erityisesti lumen) tullessa olisi kiva pulkkailla pojan kanssa. Vauvapulkkaa ei meiltä vielä löydy. Tavallisessa pulkassa ei tuo meidän pikkuinen vielä istuen kyydissä pysy. Brion magneettipalikat voisivat tulevaisuudessa olla kivat, samoin perinteinen palikkalaatikko.
 
Tässä muutamia ideoita vauvan joululahjoiksi. Tänä vuonna joulua odotetaan hieman eri tavoin kuin aiemmin. Tänä jouluna meillä on oma pieni lapsi. Varmasti ikimuistoinen joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!