25.10.2013

Vaateviikko

Koska lastenvaatteet ovat mielestäni aivan ihania ja omat taas eivät, päätin toteuttaa viikon asut -postauksen pojan vaatteista. Minusta on ihana katsoa millaisiin vaatteisiin toiset lapsensa pukevat, ehkäpä siellä ruudun toisella puolella on joku joka innostuu asiasta yhtä paljon. Toisaalta on myös kiva itse nähdä viikon kokonaisuus.

Vaateviikko alkaa lauantaista. Meillä on lauantaisin vauvauinti aamulla klo 8.30 ja äidille tuo aika tarkoittaa heräämistä 7.00. Pojalle uinti on kivaa, mutta melko rankkaa, joten lauantaina pukeutuminen oli rentoa, chillailua. Päällä me&i -haalari. Varpaissa Lundmyr Of Swedenin älskling -sukat.

 
Sunnuntaina käytiin katsomassa isin peliä (isi teki kaksi maalia, jee!) ja kyläiltiin serkun luona. Päällä oli Polarn O. Pyretin farkut ja KappAhlin Newbie-body. Sunnuntainakin jaloissa Lundmyr Of Swedenin älskling -sukat, eri väriä kuin lauantaina.Maanantaina vietettiin pojan kanssa päivä kotosalla. Illalla kun isi oli tullut kotiin lähdettiin onnittelemaan kaksivuotiasta. Jaloista löytyi KappAhlin Newbie kollarit (ihan näin suomalaisittain, mutta siis collegehousut) ja body on Name itin. Varpaissa samat sukat kuin sunnuntaina. Body tosin vaihtui vieraillessa, sillä herra kuolasi sen aivan märäksi. Eikä märissä vaatteissa ole mukavaa.

 
Tiistainakin vietettiin kotipäivää. Meidän nuhanenän flunssa otti hieman takapakkia ja edeltävänä yönä yskittiin melkoisesti. Toisaalta, flunssan elämänkaari on juurikin tuollainen. Nuha kun alkoi helpottamaan tuli yskä kuvioihin. Jaloista löytyi samat housut kuin maanantaina ja sukatkin olivat samat. Body vaihtui Lindexin Littlephanttiin. Meillä tosiaan voidaan käyttää samoja vaatteita useampana päivänä mikäli ne eivät likastu. Tällä hetkellä poika tosin on sellainen kuolamaakari ja puklujakin tulee jonkin verran, joten bodyt ovat yleensä yhden päivän. Ja välillä vaipasta tulee yli äyräiden, pesukoneella kyllä riittää hommaa.

 
Keskiviikko olikin jännä päivä, sillä äiti irtaantui pojastaan ensimmäistä kertaa! Miehen kanssa ollaan käyty muistaakseni kolme kertaa saunassa niin, että joku on sillä aikaa vahtinut poikaa. Kaksi näistä kerroista oli mökillä pojan yöunien aikaan eli käytännössä poika oli nukkunut koko saunomisajan. Näinä kertoina on puhuttu noin tunnista ja itse olen kuitenkin ollut samassa paikassa. Nyt äiti lähti kampaajalle ja oli reissussa useamman tunnin. Marimekko oli päivän sana. Pojalta löytyi Marimekon body ja puolipotkuhousut. Olen kokenut "tavalliset" housut ja sukat paremmiksi kuin puolipotkarit. Nuo puolipotkarit kun tuntuvat pysyvän huonommin ylhäällä ja varpaista löytyy usein tyhjää kun jalat vipottavat. Toki näitäkin käytämme, mutta itse mieluummin ostan housuja. Puolipotkareissa on taas toisaalta mukavaa kun niistä löytyy sukat valmiina. Keskiviikkona oli muuten hurja päivä, yhteensä kolme eri bodya!
 
 
Torstaina jatkettiin samalla bodylla mikä oli keskiviikkona iltasella päällä. Ja tähän päivän asuun vaikutti isi, sillä hän oli laittanut iltasella tuon sammakkobodyn. Kaveriksi siis setin housut. Body ja housut ovat kevään me&i -mallistosta. Ostin ne pojalle jo ennen syntymää, koska ne vain olivat niin söpöt! Innolla odotin niiden käyttöönottoa. Varpaista löytyy Marimekon sukat, jotka kaveripariskunta lähetti pojalle syntymän jälkeen. Vähäsen ne ovat vielä isot, mutta meidän poistun sääret eivät ole kapeinta mallia.

 
 
Tänään ajateltiin suunnata silakkamarkkinoille, joten pojan pukeutuminen on hieman merihenkistä. Ne vaatteet kun sieltä ulkovaatteiden alta kun näkyvät niin kovin paljon. Vaikka sitä ei kuvista näykään, ovat housut tummansiniset ja bodyn raidat harmahtavan siniset. Millään en saanut oikeita värejä hämärään vuorokauden aikaan. Body on KappAhlin Newbie ja housut Napero. Sukat seconhandia.
 
 
 
Tällaisissa vermeissä meidän poika oli vaateviikon aikana.

6 kommenttia:

 1. Tässäpä hyvä idea itsellekin :) itse kun on millon minkäki näköinen, lapselle tulee kuitenkin puettua usein vaatteet mitkä sopii yhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, omissa asuissa ei juuri ole hehkuttamista :) Täällä on vielä menossa kuolaus- ja puklauskausi, joten äippä on rennoissa kotivaatteissa kun ollaan kotosalla.

   Poista
 2. Ihania asuja pienellä! Se on vaan harmi, kun ne käy hyvin pian pieneksi... mutta sitten saa taas hankkia uusia kivoja juttuja tilalle :) Kiitokset muuten haasteesta! Vastaan siihen mahdollisimman pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hirmuista vauhtia tosiaan kasvaa, en ihan osannut odottaa näin nopeaa siirtymistä vaatekoosta toiseen :)

   Ole hyvä haasteesta!

   Poista
 3. Nuo Newbiet ovat aivan ihania<3 Sunnuntai-tyylinne oli suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kyllä löytää aina ihania vaatteita! Taas käväisin Newbien osastolla kun lasten vaatteita sai kolme kahden hinnalla :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!