15.10.2013

Muistoja masumatkalta

Viime aikoina mielessä on pyörinyt masuaika. Katselin kuvia tuolta ajalta ja nyt se tuntuu jo kovin kaukaiselta.
 
 
 
Tammikuussa masu alkoi jo näkymään. Jouluna kerroimme sukulaisille tulevasta perheenlisäyksestä, ensimmäisen ultran jälkeen. Keksimme kaksi hauskaa tapaa kertoa. Askartelin kortin, jonka sisäpuolelle liimattiin ultrakuva. Sanottiin, että lahja ei ehtinyt jouluksi perille, mutta kirjekuoressa on vihje tulevasta. Miehen sisko oli tuolloin myöskin raskaana. Heidän perheelle ostettiin pieni vauvan body. Paketoitiin se ihan normaalisti, mutta paketin sisällä bodyyn oli kiinnitetty pieni pakettikortti, jossa luki serkulleni. Hetken käly oli hämmästyneen näköinen kunnes ymmärsi mistä oli kyse. Saatiin häneltä haleja ja onnitteluja, muut olivat tässä vaiheessa hieman kuutamolla :) Kunnes heillekin selvisi mitä bodyyn oli liitetty.
 

Aluksi ajattelin, että kuvailen masua viikottain. Arvaatte varmaan miten siinä kävi. Ei tosiaan kuvailtu, ei. Keväällä ja kesällä sitten hieman aktivoiduttiin asian suhteen.Loppuraskaudesta masu jo hankaloittii elämää jonkin verran. Olen siltikin sitä mieltä, että raskauteni oli helppo ja vaivat vähäisiä. Loppuraskaudesta eniten vaivaa aiheutti nukkuminen ja hyvän asennon löytyminen. Eihän sellaista asentoa ollutkaan.


Tässä vaiheessa taisi laskettuun aikaan olla muutama viikko. Kovin innokkaasti odoteltiin pikkumiestä saapuvaksi.


Vihdoin koitti se päivä kun lähdettiin sairaalaan. Tästä kuvasta tosin meni vielä melkoinen tovi ennen pojan syntymää. Kuva on tiistai-illalta ja poika syntyi torstaina kello 19.02. Masu on valtava! Ei se noin valtavalta tuntunut ja näyttänyt omasta kuvakulmasta.

Kuten alussa sanoin, tuntuu kuin masusta olisi kauan aikaa. Jonkin verran synnytyksen jälkeen aloin hieman kaipaamaan vauvamasua. Oli outoa olla ilman sitä ja niitä potkuja. Ja nyt sen on jo tavallaan unohtanut.

3 kommenttia:

 1. Kaunis odottaja olet ollut! Tosin tuo viimeinen kuva sai aikaan hieman hymyä, aika valtavalta näytät! Apua! :D Itse näytin niin kamalalta synnärillä, ettei niitä kuvia kyllä tohdi edes itse katsoa, saati julkaista! :D

  En muuten osannut liittyä lukijaksesi! Missä nappi luuraa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Viimeinen kuva tuntuu itsestäkin todella valtavalta! Jotenkin kuvakulma ja asento korostavat mahan kokoa. Ei se noin isolta tuntunut :)

   Kiva kun huikkasit napin puuttumisesta. Se oli näköjään tipahtanut pois ulkoasua muokatessa. Nyt löytyy!

   Poista
  2. Ja pitää vielä todeta, että tuossa vaiheessa olin vielä suhtkoht inhimillisen näköinen. Vesien mentyä supistukset eivät alkaneet, joten olo oli hyvä :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!