18.10.2013

Mitä löytyikään paketista?

Mitä teille tulee mieleen kun puhutaan me&i -vaatteista? Itselleni tulee välittömästi mieleen lastenvaatteet. Tällä kertaa meidän me&i -paketista ei löytynytkään pojalle vaatetta, vaan tällä kertaa paketti oli äidille. Tällä äidillä kun on ollut tasan yhdet farkut käytössä, oli aika hankkia toiset. Raskausaikana ei tullut hankittua "after birth" -housuja, sitä kun ei yhtään tiennyt minkä kokoiset ja malliset sopivat jalkaan. Raskautumista odotellessa ei myöskään tullut tehtyä housuhankitoja, jos sitä vaikka raskautuisi. Siinä vaiheessa kun sovin kutsujen päivän, päätin antaa itselleni luvan ostaa housut.

Kovasti olin ajatellut mallistosta kotiuttaa chinot, mutta ne eivät istuneet tähän vartalomalliin eivätkä myöskään tuntuneet omilta jaloissa. Listalle jäivät boyfriend jeansit sekä farkun että viininpunaisen värisinä. Väriä pohdinkin kauan! Kaapista löytyy perusfarkut, joten olisiko tyhmää hankkia lähes samanväriset? Toisaalta onko viininpunainen liian rohkea väri minulle?


Tähän sitten päädyttiin. Uskalsin olla rohkea ja tilata ne viininpunaiset. On muuten kuulemma kauden hittiväri. Mielestäi onnistunut ostos. Loppujen lopuksi tuo viininpunainenkin on helposti yhdisteltävissä monien värien kanssa, yleensä pukeudun melko maanläheisiin sävyihin. On muuten melkoisen haastavaa yrittää saada vaatteista hyvä kuva yksin ollessa! Ei auta kuin ottaa peili käyttöön, eikä silläkään hyviä kuvia tule. Onneksi kameralla saa hyvin tuon oman naaman peittoon, se ei vielä ollut kuvauskunnossa :) Tuo valkoinen paita on muuten myös me&i -mallistosta, ei tosin tämän syksyn.

Eipä poikakaan jäänyt ilman, vaikka en kutsuilta mitään hänelle ostanutkaan. Ihana esittelijä piti naisten päivän kunniaksi kotonaan avoimet ovet. Myynnissä oli vanhoja mallikappaleita hyvillä alennuksilla. Taitaapi minulla olla nyt joku sammakkofiksaatio, sillä niitähän sieltä pojalle kotiutettiin. Body ja housut jäävät vielä odottamaan, ne ovat kokoa 74/80, haalari taas tulee heti käyttöön, se on kokoa 62/68. Tällaisena sadepäivänä tuollainen haalari tuntuu juuri oikealta vaatteelta.Sisu ja Voima -blogissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa haluamasi me&i -pipon tämän kauden mallistosta. Ja pipojahan on kolmea eri kokoa, aina lapsista aikuisiin.

5 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Jännitellen täällä odotellaan mitä vaatteita sitä taas synnytyksen jälkeen päälleensä saakaan mahtumaan ;) Viimeksi olin hankkinut odotusaikana kokoa "iso" olevat farkkuleggarit odottamaan synnytyksen jälkeistä elämää ja olivatkin tovin käytössä, kunnes taas aloin mahtumaan normaaleihin vaatteisiini. Taidankin suunnata kirpparille etsimään jotkin farkkuleggarit... Kiitti siis muistutuksesta! :) Heh!

  VastaaPoista
 2. Ainiin ja unohtui sanoa, että tuo viininpunainen on nyt niiiiiin in ja hot, kuin olla ja voi! Hyvä, kun rohkaistuit, tuo varmasti vähän uutta väriä (kirjaimellisesti) pukeutumiseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä muistutuksesta!

   Olen kyllä tyytyväinen valintaani :)

   Poista
 3. Ihanat housut!! itse myös kuolasin noita, nimenomaan väriä :)

  Haastoin myös sinut blogissani ;)

  http://sisuvoima.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siis taida olla huono ostos :)

   Kiitos haasteesta!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!