14.10.2013

Meidän viikonloppu

Ihanaa alkanutta viikkoa! Meillä oli viikonloppu sen verran touhukas, että blogi sai suosiolla jäädä odottamaan uutta viikkoa.

Yritän kovasti miettiä mitä perjantaina tehtiin, mutta en millään saa päähän! Taidettiin olla ihan kotosalla, isillä oli hieman kuumetta ja flunssaa.

Lauantai olikin jännittävä! Meillä alkoi vauvauinti. Käytiin pojan kanssa kahdestaan pulikoimassa, isi istui kahviossa katselemassa. Uintiin kun ei kipeänä saa osallistua eikä todellakaan haluttu tartuttaa pikkuisia. Poika tykkäsi kovasti ja jaksoi hyvin koko puolituntisen. Uinnin jälkeen uni maistui.

Lauantain ohjelmassa oli myös keittiöiden katselemista ja ideoiden hakemista tulevaisuutta silmällä pitäen. Edessä on iso projekti, josta luultavasti tulee myös blogissa mainittua. Illalla mentiin pojan serkun luokse kyläilemään ja viettämään leffailtaa.

 
Sunnuntaina käytiin kannustamassa isin joukkue voittoon kauden ensimmäisessä kotipelissä. Pojalla tietenkin fanipipo päässä. Sunnuntainakin (kuten joka päivä) luettiin yhdessä Iloista lorutoukkaa. Nyt poika on hieman antanut merkkejä siitä, että esineisiin aletaan hiljalleen tarttumaan kiinni. Kirjan sivuja on jonkin aikaa hieman hipelöity.
 

Perjantaina saatiin myös pieni yllätys.


Koska oli juhlapäivä (poika täytti 3 kuukautta), päätti hän riemastuttaa äitiä ja isiä kääntymällä selältä mahalleen! Nyt ollaan sitten joka päivä käännytty ainakin kerran. Tämä oli tietenkin parasta koko viikonlopusta. Harmi vaan, että äiti ei saanut ikuistettua kuin tämän lämmittelykierroksen.

Pahoittelut sillisalaattitekstistä. Laitetaan vaikka maanantain piikkiin tämä :)


4 kommenttia:

 1. Vau, onnea uudesta taidosta! Nuorenapas hän oppi, taitaa olla kiire liikkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Juu, nuorena tuli tämä taito! Kohta saa varmaan juosta perässä, jos muut taidot opitaan vastaavasti :)

   Poista
 2. Heippa, piti ihan tulla sinunkin blogia kurkkaamaan ja kivalta näyttää! Mielelläni kuulen lisää teidän elämästänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit! Toivottavasti viihdyt jatkossakin!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!