17.10.2013

Eräs keskiviikko

 
Aamu alkoi melko aikaisin, sängystä noustiin 7.20. Yleensä ollaan noustu kahdeksan aikoihin. Äiti oli melko väsynyt, takana huonosti nukuttu yö. Unenlaatu oli surkeaa. Pojan viimeinen yösyöttö oli melko vähän aikaa sitten, joten ei jääty sänkyyn tissittelemään.
 

Suunnattiin keittiöön ja tein itselleni aamupalaa. Yleensä aamupala näyttää yhtä köyhältä kuin nyt. Joskus pojan nukkuessa tai miehen ollessa kotona leivälle eksyy enemmänkin vihanneksia. Samalla selaillaan päivän lehti.


Aamupalan jälkeen heitettiin yöpuku pois ja hoidettiin aamutoimet.


Olkkarissa leikitään vähän aikaa leikkimatolla. Pojalla on päivän asuna (pysyi jopa puhtaana koko päivän!) rennot collegepöksyt (Newbie/KappAhl), telttabody (Pikkuset/Ivana Helsinki, äitiyspakkauksesta) ja sukat (h&m). Pojan leikkiessä äiti laittaa pikaisesti vaatteet päälle. Leikin tohinassa alkaa jo hieman väsyttää.


Lähdetään ulos kärrytelemään ja hoitamaan pari asiaa. Poika nukkuu päikkärit vaunuissa. Asutaan seitsemännessä kerroksessa ja hissi on aikamoinen tilaihme. Vaunuista aisa ylös, parkkiin aivan hissin toiseen seinään kiinni (pitää muuten olla juurikin tuo seinä), oma vatsa sisään ja seinän ja vaunujen väliin. Ilman hoitolaukkua mahtuu vaunujen jatkoksi, mutta meillä on laukku lähes aina mukana.


Aamu oli todella kirpeä, talvi tekee tuloaan. Harvoin ollaan näin aikaisin liikenteessä, kello taisi olla yhdeksän paikkeilla.


Tänne matkattiin. Tiistaina sain puhelimeen ilmoituksen, että postissa on paketti noudettavissa. Kärryteltiin sitä hakemaan ja samalla postitin myymäni äitiysvaatteet.


Kotona pääsi hypistelemään saapunutta pakettia. Tavoitteena olisi saada huomiseksi juttua paketin sisällöstä. Tuo pakkaus on mielestäni valloittava. Tykkään tuollaisesta yksinkertaisesta.


Hetki oltiin kotosalla kunnes lähdettiin kaverin kanssa kärryttelemään. Meillä on onnekas tilanne, sillä tänä vuonna on syntynyt vauvoja monelle lähipiirissämme. Ja kaikki poikia! Nyt kääryteltiin nuorimman kanssa, pikkuherra on vasta hieman yli kaksi viikkoa. Lenkin jälkeen käytiin vielä pikaisesti kaupassa.


Kotiin päästyämme ehdimme hetken aikaa touhuilemaan leikkimatolla. Ensimmäistä kertaa poika otti lelun ihan itse käteensä ja maisteli sitä. Taisi olla vielä hieman vahinko, mutta siitä se lähtee. Aiemmin on maisteltu pehmo-Nalle Puhia, kun äiti tai isi on laittanut sen syliin. Taas alkoi uni pikkuisella painamaan.Mies ilmoitti lähtevänsä töistä hieman ajoissa, joten aloitin ruuan tekemisen. Ne hetket kun poika nukkuu täytyy käyttää hyväksi. Päivän ruokana oli tuorespagettia tomaattikastikkeessa ja lihapullia. Kerrankin lihapullien koostumus oli täydellinen! Yleensä ne ovat aina hajonneet, monilla eri resepteillä kokeiltuna.

Ruuan jälkeen lähdettiin vielä käymään mamman ja papan luona. Siellä poika hienosti näytti kääntymistempun. Ylpeä äiti täällä hei!

Näiden hetkien lisäksi päivään mahtuu monta vaipanvaihtoa ja imetyshetkeä.

2 kommenttia:

  1. Mikäs oli täydellisten lihapullien salaisuus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Mikä lie salaisuus ollut, mutta näitä aineksia niistä löytyi: 400g nauta-sikaa, 1 prk kermaviiliä, 1 kananmuna, 1 dl maustettua korppujauhoa, 1 sipuli, tuoretta oreganoa ja lehtipersiljaa sopivasti :) Ja uunissa 225 asteessa kunnes olivat valmiita. En yhtään katsonut kuinka kauan tähän meni :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!