28.10.2013

Markkinoilla

Viikonloppuna Turussa olivat perinteiset silakkamarkkinat. Käytiin pojan kanssa perjantaina pyörähtämässä jokirannassa.

 
Tässä kyltissä on muuten virhe, sillä olimme tois puol jokke. Tuossahan pitäisi lukea täl puol jokke. Turkulaiset ja niiden jokihuumori! Tiedättekö koska ollaan täl puol ja koska tois puol?


Oltiin sen verran aikaisin liikenteessä, että vielä ei ollut ruuhkaa. Ajatus ihmispaljoudesta ja vaunuista ei houkuta. Ihmisiä kyllä tuli paikalle melkoisesti sinä aikana kun tuolla käveltiin.


Minä olen markkinaihminen. Miestä ei niinkään tällaiset jutut kiinnosta, mutta minä tykkään käydä keskiaikaisilla markkinoilla, joulumarkkinoilla, silakkamarkkinoilla, mitä näitä nyt kaikkia onkaan. Jotenkin se tunnelma on mukavaa.

 
Harvemmin mitään olen niistä ostanut, olenkohan koskaan. Nyt tosin huomasin vauvojen merinovillahaalareita ja ajatus sellaisen hankinnasta käväisi mielessä. Mutta en edes tutkinut haalaria.

 
Lounaan kuitenkin söin markkinoilla. Meillä syödään aivan liian harvoin kalaa, saati lajeja vaihdellen. On muuten huvittavaa, että aina näihin kuuluvat nuo kauden kasvikset. Samasta pakastepussista vuodenajasta riippumatta.
 
 
 
Lopuksi on vielä pakko laittaa ekstrakuva. Sunnuntaina oli kummipoikamme ristiäiset ja omalle pojalle löytyi niin upea asu, että siitä on ihan pakko laittaa kuva. Täysin muun postauksen ulkopuolelta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!