31.10.2013

Idea isänpäiväksi

Isänpäivää juhlitaan ihan pian ja blogissa kuin blogissa on pohdittu isille sopivia lahjoja. Kannan korteni kekoon ja kerron meidän eilisistä puuhailuista.
 
Saatiin mummilta Baby Artin magic box, jolla voi tehdä muiston lapsen jäljistä.
 

Laatikon sisältä löytyi savea, kaulin ja teline valmista työtä varten. Savea piti lämmittää käsissä noin puolisen minuuttia, jonka jälkeen se kaulitaan peltiseen rasiaan. Kaulinnan jälkeen painetaan haluama jälki saveen ja annetaan kuivua ilman kantta viisi päivää.


Meidän poika on 3,5 kuukautta vanha ja sanotaanko, että ei se jälki ensimmäisellä yrittämällä onnistunut. Kolmanteen olin sen verran tyytyväinen (ja pelkäsin saven kuivumista), että ne jäljet jäivät saveen. Cocktailtikulla kaiversin vielä pojan nimen saveen.


Paketti oli melko helppokäyttöinen ja mielestäni mukava tapa säilöä lapsen jälki. Suosittelen työskentelemään kaverin kanssa, uskoisin jäljen painamisen olevan helpompaa ainakin näin pienen kanssa. Meillä painaminen tapahtui vauvan maatessa ja hieman "pyörittämällä" jalkaa. Eli ensin kantapää ja siitä rullaamalla varpaita kohti. Näin tuntui tulevan syvempi jälki kuin painamalla koko jalkaa samanaikaisesti. Kaverin kanssa toinen voi pitää rasiaa paikallaan kun toinen painaa jälkiä.

Kuten ehkä arvata saattaa, tämä ei ole meidän isänpäivälahja. Isi lukee blogia, ei me paljasteta lahjaa etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!