22.10.2013

Elämän pieniä iloja

Kyllä sitä vain äitiyslomallakin huomaa kun on viikonloppu. Aamuisin miehen ei tarvitse lähteä töihin, iltaisin voidaan valvoa hieman myöhempään (jos jaksaa) ja itse saa yleensä nautittua esimerkiksi aamupalan paremmin.

 
Viikonloppuisin tulee myös nähtyä kavereita. Vaikkakin omalla kohdalla tilanne onkin varsin mukava, äitiyslomalaisia löytyy useampia, joten viikollakin löytyy seuraa. Lauantaina saatiin kaveripariskunta kylään, joten herkuteltiin hieman juustoilla. Yksi asia, jota kaipasin raskausaikana. Kaikkia ihania juustoja! Tällä kertaa kuitenkin vielä edelleen ilman punaviiniä. 
 
 
Sunnuntaina mies hoiti poikaa sen aikaa, että sain pyöräytetyksi aamupalasämpylöitä. Siitä onkin aikaa kun sämpylöitä olen viimeksi tehnyt! Mies naureskeli, että nämä on juuri sellaisia juttuja, että täytyy ottaa kuva ja laittaa facebookiin tai blogiin ja kertoa kuinka ihanaa elämä on. Noh, sellainen suuntaus nyt on nähtävillä blogimaailmassa ja facebookissa. Eihän elämä koko ajan sellaista ole, mutta itse ainakin haluan pitää blogin yleisasenteen ja  -ilmeen positiivisena. Tavallaan tällainen ihanien asioiden jakaminen sosiaalisessa mediassa on mielestäni tervetullutta. Ei ole niin perisuomalaista. Kunhan se "positiivisuus" ja elämästä nauttiminen on aitoa eikä pröystäilyä.

Oletteko te huomanneet tällaisen ilmiön sosiaalisessa mediassa? Jos ymmärsitte mitä tarkoitin.

8 kommenttia:

 1. Heips! On kyllä kiva lueskella mukavista asioista, jotka on kirjoitettu positiiviseen sävyyn, kyllä iltalehdet yms. pitää huolen siitä negatiivisesta kirjoittelusta =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, harvoimpa noista lehdistä mitään positiivista löytyy!

   Poista
 2. Viikkonloppuaamut ja hitaat aamiaiset, ah! Silmäpussit vetäytyy piiloon pelkästä ajatuksesta; niin voimaannuttavia hetkiä ne on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Yksi oma suosikki on myös suihkurauha :)

   Poista
 3. Juu, tunnistan kyllä ilmiön. Itse yritän välttää tuota kehuskelua tai ylipositiivisuutta ja välillä ihan ärsyttää, kuinka joillakin on tapana antaa elämästään niin ihana ja onnellinen kuva, vaikka tiedän tasan tarkkaan, että pelkkää kulissia on... Se itsensä korostaminen ja kehuskelu on tullut jostain amerikasta tänne, enkä ihan vielä itse sitä suomalaisena junttina ole sulattanut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jenkkimeininki ei minuunkaan vetoa! Pitäisi löytää se kuuluisa kultainen keskitie yltiöpositiivisuuden ja toisaalta sen ainaisen valittamisen väliltä.

   Poista
 4. Mun mielestä on kans kiva jakaa positiivisia juttuja ja myös lukea niistä. Arjen luksus on parasta, siis ihan tuollaiset tavalliset sämpylät esimerkiksi! Negatiivisten juttujen lukeminen blogeista on jotenkin tugettelevaa, kun asiat ei kuitenkaan minulle kuulu, vaikka joku oisikin ne kirjoittanut muiden luettavaksi.

  Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, nuo negatiiviset asiat tuntuvat jotenkin hirmuisen henkilökohtaisilta.

   Ihanaa päivää sullekin!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!