23.9.2013

Viikonlopun touhuja

Lauantaina oli tarkoitus mennä kuvailemaan poitsua ja koko meidän perhettä. Haaveissa oli kauniista väriään vaihtavat vaahteran lehdet, mutta eipä niitä vielä ollut tarpeeksi. Kovin oli vihreää.

Mutta eipä tuo meitä haitannut. Saatiin mukava kävelylenkki ja tuli niitä kuvia otettuakin. Vaikka eivät olleetkaan alkuperäisen suunnitelman mukaisia.


Tuomiokirkolle luultavasti palataan vielä kuvailemaan, kunhan saadaan sitä väriloistoa lisää. Tässä oli loistavat puitteet. Nähtiinpä yksi hääparikin, tuli varmasti loistavia kuvia. Siinä kohtaa oli täydellinen valo. Saatiin poitsusta upeita kuvia. Ikävä kyllä niitä ei blogissa tulla näkemään. Ainakin toistaiseksi pidän linjana sen, ettei hänestä tule kasvokuvia.

 
Sunnuntaina oli isomummin syntymäpäivä. Päivä aloitettiin "maalaamalla" isomummille syntymäpäiväkortti. Samalla tehtiin myös mummille myöhästynyt kortti. Idea kun tuli vasta nyt ja pitihän mummin saada omansa. Poika tallaili mustikoissa ja kun varpaat olivat sopivan siniset, tallattiin korttipohjia. Vielä ei käsin maalattu, sillä poika on täysin rintaruokinnalla. Kunhan ollaan sen verran isoja, että voidaan soseita syödä, voidaan maalailla myös käsin.

2 kommenttia:

  1. Ojjj, miten ihanat vaunut teillä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa! Haluttiin ehdottomasti vaaleat.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!