18.9.2013

Snapshot

Tänään käytiin pojan kanssa hieman kaupungilla kävelemässä. Jotenkin tuntuu oudolta ajatukselta, että joku käy vaunuttelemassa jossain muualla kuin kaupungissa. Asumme niin keskustassa, että meidän lähiympäristömme on kaupunkimaista ja keskustan vilinässä. Mutta kyllähän tästä läheltä löytyy myös rauhallisempia vaunureittejä.
 
 
Kaikki alkoi ensimmäisestä kuvasta. Teki vain mieli ottaa kuva juuri tästä. Jostain päähäni tupsahti sana snapshot. Muutama kuva lisää ja saan kivaa kuvitusta blogiin. Snapshotista mieleen nousi eräs hiihtolomamatka, minä ja kolme miestä. Tai no, eihän noita tuolloin miehiksi voinut kutsua, oltiin niin nuoria. Minulla oli matkassa mukana joitakin oppikirjoja lukeakseni yo-kirjoituksiin. Nyt jokaisella on jo jälkikasvua. Good times. 

 


Palataan sivuraiteilta. Jokirannassa on oma viehätyksensä. Täältä löytyy paljon kauniita rakennuksia ja yksityskohtia. Sekä tietenkin oma tunnelmansa.

Tämä kuva oli vahinkolaukaus. Meinasin poistaa sen, mutta kuva olikin omalla tavallaan "onnistunut". Puut näyttävät mahtavilta.


Aiemmin en ole huomannut näiden talojen yhteensointuvia pastellisävyjä. Olen tainnut kävellä katse varpaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!