27.9.2013

Puistoissa

Tällä viikolla on puistoiltu. Keskiviikkona liityttiin ystävän seuraan ja haettiin kummityttö päiväkodista. Käveltiin yhdessä puistoon hetkeksi leikkimään. Joonatan nukahti vaunuihin (ei sinänsä ole mikään yllätys), joten kummitytön leikkien timmellyksessä harjoittelin kameran käyttöä. On se vaan niin ihana tyttö!

 
 
Puistoilun jälkeen mentiin hetkeksi sisälle. On mukavampi lähteä ajelemaan kotiin kun poika on kuivassa vaipassa ja syötettynä. Joonatanin pötköttäessä lattialla oli kummityttö kovasti sitä mieltä, että täytyy laittaa vauvalle peitto päälle. Samalla toivotettiin kauniita unia. Herttaista. Poikaa ei vain väsyttänyt ja peittokin potkittiin koko ajan pois.
 
Torstaina olikin sovittu kärryttelytreffit. Matkan varrelle osui yksi todella kiva leikkipuisto. Olen asunut tässä ihan vieressä, puisto tosin on uusittu täysin. Mutta mites puistossa sitten kävikään? 
 
 
Pojat nyt ovat vielä liian pieniä puistoiluun (vanhin on viisi kuukautta), mutta äidit eivät! Vaunut parkkiin ja menoksi!
 
 
Siitä on aikaa kun on viimeksi päässyt tällaisen vaijerikeinun kyytiin. Pakkohan sitä oli kokeilla kun puisto oli tyhjänä. Hauskaahan se oli. Testasin myöskin hämähäkkikeinun, sellainen on näyttänyt mukavalta köllöttelypaikalta.
 
Pssst. Osaako jo kertoa, mikä olisi sellainen todella helppo kuvankäsittelyohjelma, jolla saisi tehtyä esim. kollaaseja ja muuta pientä säätö? Paino sanalla helppo.

4 kommenttia:

  1. Kummipojan kanssa sain joku aika sitten laskea liukumäkeä. En muista, milloin edellisen kerran oli liukkarista laskenut. Nyt mietin, että milloinkahan puistossa ei olisi lapsia, että sinne kehtaisi mennä laskemaan ja kiikkumaan vähän lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kävi hyvä tuuri kun puisto oli tyhjä :) Taisi olla kaikilla päiväuniaika.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!