12.9.2013

Ajatuksia

Pidän Turusta. Pidän asuntomme sijainnista. Tästä pääsee helposti kaikkialle. Turku on kaunis kaupunki. Vaikka olen asunut tässä asunnossa yli kahdeksan vuotta ja tuon saman ajan Turussa aikuisiällä, löytyy kaupungista yllättäviä paikkoja. 
 

Tajuntaan on iskenyt pieni kaiho. Tätä vaihetta elämässä ei ole jäljellä kovin kauan. Ensi kesänä emme enää asu tässä. Silloin en voikaan poiketa torille haistelemaan tunnelmaa tai kävelemään jokirantaa.


Alkuvuodesta kotimme siirtyy Turusta muutaman tunnin ajomatkan päähän, nimittäin Poriin. Tuo vaihe tulee olemaan väliaikainen, muutaman vuoden pituinen. Tämän jälkeen tarkoituksenamme on tulla takaisin Turun seudulle, ei kuitenkaan Turkuun.


Odotan innolla noita muutamaa Porin vuotta. Olen aina asunut Turun seudulla, nyt saan mahdollisuuden tutustua uuteen, hieman kauempana sijaitsevaan kaupunkiin. Koti-ikävää helpottanee tieto siitä, että takaisin ollaan tulossa ja kyseessä on vain muutama vuosi. Porista on myös hyvät kulkuyhteydet Turkuun. Aiomme tänne tulla usein. Täällä ovat ystävät ja sukulaiset. Kaikki läheiset.


Vaikka mieli onkin hieman kaihoisa, on tunnelma kuitenkin positiivinen ja odottavainen. Yksi aikakausi päättyy ja toinen alkaa.

Kuvituksena toimii pari viikkoa sitten lenkillä otetut kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!